Akın Genç

Akın Genç, werd op straat in Parijs in het hoofd geschoten. De student was onderweg naar huis na school. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Akın Genç, een 19-jarige student architectuur aan de faculteit voor schone kunsten in Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is donderdagavond op weg naar huis na school in Aulnay Sous Bois door een onbekende in het hoofd geschoten.

Genç kon niet worden gered, ondanks de interventies in het ziekenhuis waar hij werd opgenomen.

Terwijl de Franse politie een onderzoek is begonnen naar de dood van Genç, is vernomen dat het lichaam na de autopsie naar Trabzon zal worden gebracht om te worden begraven.

Volgens DHA zei Bülent Cumur, voorzitter van Paris Trabzonlular Association:

“Terwijl hij op weg was naar huis, kwam een nog niet geïdentificeerd persoon achter hem aan en schoot hem van dichtbij in het hoofd.”

“Toen de ambulances in de buurt aankwamen, vroeg zijn vader Asım Genç zich af waarom zijn zoon nog niet thuis was gekomen en keek uit het raam naar de straat. Toen hij bij de ambulances kwam, zag hij zijn zoon bloedend op de grond liggen.”

“Bij de verraderlijke aanval werd onze jongen helaas van het leven beroofd. Onze enige troost is dat de moordenaar zo snel mogelijk wordt gevonden en gestraft. Omdat het een forensische zaak is, zal de begrafenis een week duren. Ik wil mijn medeleven betuigen aan al onze medeburgers, in het bijzonder aan de familie Genç.”

Bron: Franse media