Frankfurt en Elazig rouwen om dit ongeluk

De 21-jarige Muhammet Sait Tuncel, die op vakantie was met zijn vrienden uit Frankfurt, Duitsland, is overleden.

Een Duitse burger van Turkse afkomst, die met zijn twee vrienden vanuit Duitsland op vakantie naar Turkije kwam, is bij een verkeersongeval op de Side Boulevard om het leven gekomen.

Men heeft vernomen dat de chauffeur onder invloed van alcohol was bij het ongeval.

Drie vrienden uit Duitsland, die voor een vakantie naar Side (tussen Antalya en Alanya) kwamen, zich in een hotel vestigden en vervolgens met de door hen gehuurde auto een tour in Alanya gingen maken, waren bij het ongeval betrokken.

De auto bestuurd door Salih Can Özdemir, die van Antalya-Alanya D-400 snelweg kwam en in de richting van Celal Bayar Boulevard reed, raakte de middenberm op het kruispunt voor het Anadolu ziekenhuis.

Doorrijdend op de weg met een lekke band, raakte de bestuurder de tourbus die geparkeerd stond aan de kant van de weg op 40 meter afstand van de linker achterkant.

De 21-jarige Muhammed Sait Tuncel, die uit de auto werd gehaald en naar het Anadolu ziekenhuis werd gebracht, kon niet worden gered en overleed ondanks alle pogingen.

Salih Can Ö., die na het ongeval niet toegaf dat hij het voertuig bestuurde, gaf toe dat hij degene was die het voertuig bestuurde, overeenkomstig de informatie die werd gegeven door de verplegers die hem uit het voertuig haalden.

Muhammed Sait Tuncel

Vader Nihat en moeder, een aannemer die in Duitsland woont, kwamen naar Turkije en begroeven het lichaam van hun zoon in Elazığ, een stad in Oost-Anatolië.

Muhammet Sait Tuncel, een Duits staatsburger van Turkse afkomst, die met 2 van zijn vrienden vanuit Frankfurt in Duitsland op vakantie naar Antalya kwam, is omgekomen bij een verkeersongeval. Twee van zijn vrienden vechten voor hun leven in het ziekenhuis.

Een van de gewonden, Muhammed Sait Tuncel, die uit de auto werd gehaald en naar het Anadolu ziekenhuis werd gebracht, kon ondanks alle interventies niet worden gered en overleed.

Na het ongeval werd de trieste situatie gemeld aan Baba Nihat Tuncel, die in Frankfurt, Duitsland woont.

Na de autopsie in het mortuarium van het Forensisch Medisch Instituut van Antalya werd de begrafenis door de familieleden van de overledene naar Elazığ gebracht.

De familie Tuncel, die met vanuit Frankfurt waren kwamen, heeft de begrafenis bijgewoond.

Begrafenis van Muhammet Sait Tuncel

De dood van Muhammet Sait Tuncel, die in Duitsland elektrotechniek studeerde en samen met zijn vader als aannemer werkte, heeft zowel in Duitsland als in Turkije verdriet veroorzaakt.

Na het ongeluk stelden de veiligheidsdiensten een onderzoek in.

Bron: Turkse media