Arzu Demirel Birinci

Er doet zich al dagen in de Turkse actualiteit een straf verhaal de ronde. Arzu Demirel Birinci, producent van kinderprogramma’s op de Turkse staatstelevisie TRT, merkte op dat haar kleding de laatste tijd vaak van plaats wisselde. Toen Arzu achterdochtig werd besloot ze om thuis camera’s te installeren. 

“Wanneer jij hier niet bent, komt er een andere vrouw,” kreeg de vrouw op een dag te horen van haar kind. De bekende tv-maker en producent van het bekende kinderprogramma ‘Niloya’ ging ervan uit dat haar man haar bedroog met iemand anders.

Maar toen ze de camerabeelden zag beleefde tv-maker Arzu naar eigen zeggen een shock. Naar verluidt zou de echtgenoot de kleren van haar echtgenote in het stiekem dragen. De man verkleedde zich als vrouw met de kleren van zijn echtgenote wanneer ze niet thuis was.

Op een dag kreeg Arzu Demirel Birinci van haar kind te horen dat wanneer ze thuis vertrok een andere persoon thuis kwam. Na deze uitspraken en toen ze zag dat haar kleding van plaats wisselde was ze vastberaden dat haar echtgenoot haar bedroog.

Foto: De echtgenoot van Arzu verkleed als vrouw

Arzu ontdekte dat haar man zich verkleedde als travestiet en op die manier speelde met het kind. Nadat ze deze beelden had gezien besloot Arzu om een echtscheiding aan te vragen en om haar echtgenoot aan te klagen.

Na dit incident werden er vragen gesteld over de echtgenoot van Arzu. Wat voor iemand was hij en waarom heeft hij dit gedaan?

Een reis naar Amsterdam

Volgens Arzu was haar man veranderd nadat hij in 2017 een korte periode in Amsterdam, Nederland, verbleef. “Hij verbleef er een korte periode omdat hij er werk had gevonden en nadat hij terugkeerde was hij veranderd. Ik merkte ook op dat ons kind en ik minder aandacht kregen,” dat zegt Arzu in een interview met de Turkse media.

“Mijn echtgenoot heeft als travestiet spelletjes gespeeld met ons kind. Hij heeft mijn kind verteld dat het normaal is om als jongen een rok en vrouwelijke kleren te dragen”, zegt Arzu. Toen ik mijn kind vroeg van waar hij dit heeft gehoord zei m’n kind ‘van mijn vader’.”

Bron: Habertürk