Foto: Vural Şenalp

Een Turkse zakenman is doodgegaan nadat hij tijdens een zakenreis in Montenegro per ongeluk een honingbij had ingeslikt die in zijn drankje zat.

Vural Şenalp, de 51-jarige vader die kansspelcentra uitbaat, ging naar de Montenegrijnse stad Budva om contacten te leggen en nieuwe zakelijke mogelijkheden te zoeken.

Op 22 augustus zat hij met een vriend in een restaurant, waar hij een drankje bestelde. Zodra hij een slok nam, voelde hij een diepe pijn in zijn keel.

In paniek sprong hij in zee, in de veronderstelling dat dit hem zou kunnen helpen, maar binnen korte tijd werd zijn lichaam bewegingsloos drijvend in zee aangetroffen.

Na 10 minuten hartmassage werd hij naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar de artsen vaststelden dat de bij in het drankje dat hij per ongeluk had ingeslikt, zijn keel had gestoken.

Şenalp verloor het leven op 24 augustus na twee dagen op de intensive care van het ziekenhuis te hebben gelegen. De zakenman werd op 26 augustus begraven op de Kilyos begraafplaats in Istanbul na een begrafenisdienst die door zijn familie werd gehouden.

Bron: Hürriyet