Aziz Erdem (48), een vader van vier kinderen, verloor zijn leven en zijn moordenaar is bekend. Maar de onderzoekers hebben nog veel vragen. Dat schrijven de Turkse media.

De politie vermoed dat het ging om een pistoolschot dat de vader van het gezin fataal werd. We zullen moeten wachten op de autopsie.

Anderzijds is het voor zijn 18-jarige zoon die gewond raakte, zeker dat hij in de maag werd geschoten. Hij werd geopereerd in het ziekenhuis in Trevenans en zijn leven is niet in gevaar.

Wat de omstandigheden betreft, de politie spreekt van een woordenwisseling die verkeerd afliep. Het zijn de slachtoffers die aan de basis liggen van dit verzoek om uitleg. Een dag eerder had de aanvaller op dezelfde plaats de andere zoon van het gezin neergestoken. De laatste ligt ook in het ziekenhuis.

Om meer duidelijkheid te krijgen, gingen de onderzoekers de buurt rond en controleerden de CCTV-camera’s in het gebied. En ze bevestigen het: de slachtoffers zijn bekend bij de politie, net als de aanvaller.

Hulpdiensten

Het was een Turkse man (48) uit Valentigney die de stad enige tijd geleden had verlaten.

In Valentigney is een man overleden aan zijn wonden en is zijn 18-jarige zoon ernstig gewond geraakt bij wat een bende-incident lijkt te zijn.

De hulpdiensten werden op woensdag 22 juni laat opgeroepen in de wijk Buis in Valentigney, ten zuidoosten van Montbéliard.

“Een persoon is dood, een ander in een ernstige toestand,” verklaarde de officier van justitie van Montbéliard.

Het was een man van ongeveer 40 jaar die in de regio woonde, die stierf nadat hij was aangevallen, terwijl zijn 18-jarige zoon ernstig gewond raakte.

Bron: Turkse media