Murat Boz

In Turkije is het aantal corona-gevallen opgelopen tot 47. Dat maakte de Turkse minister van Volksgezondheid Koca gisteren bekend op Twitter. Burgers in het land krijgen het strengste advies van gezondheidsexperts om zoveel mogelijk thuis te blijven. Niet als het aan de Turkse popzanger Murat Boz ligt. “Laten we naar buiten gaan, het is mooi weer”, liet de zanger weten in een filmpje.

Op sociale media krijgt de zanger de volle lading van zijn volgers. “Hij is ook maar een popzanger, wat voor intelligente praat kunnen wij verwachten van hem?,” aldus een Twitter-gebruiker. “Deze man is nutteloos, hoe hebben wij hem ooit beroemd gemaakt?,” schrijft een andere Twitteraar. “Hij is zijn verstand kwijt,” aldus een volger.

De Turkse popzanger Murat Boz deed de volgende oproep [scroll naar onder voor het filmpje] aan zijn volgers op sociale media: “Het kan zijn dat we moeilijke dagen meemaken. We moeten ons daarom niet thuis opsluiten. Ik ben naar buiten geweest omdat het mooi weer is. Ik ga sporten in de open ruimte. Jullie kunnen ook naar buiten gaan, blijf niet thuis, probeer te sporten. Het is mooi weer. Maak je niet druk. Samen als volk komen we deze periode te boven.”

Bron: T24

A.G.