Turkse man die live op tv ontdekte dat zijn vrouw vreemdging, pleegt zelfmoord

Een Turkse man die live op tv ontdekte dat zijn vrouw hem bedroog, heeft zelfmoord gepleegd.

Een Turkse man die er op de televisie achter kwam dat zijn vrouw hem bedroog, heeft zelfmoord gepleegd in zijn huis in de Egeïsche provincie Uşak.

Serkan Kıyak, vader van één kind, verscheen in een Turks TV-programma dat familiedrama’s onderzoekt nadat hij zijn vrouw Zehra niet had kunnen bereiken.

Tijdens de live tv-show zei zijn vrouw dat ze hem bedroog en dat ze hem had verlaten, waardoor Kıyak uit verdriet een zenuwinzinking kreeg.

“Je hebt me in het verleden 4-5 keer bedrogen en ik heb je vergeven. Kom terug, dan vergeef ik je weer,” zei hij tegen Zehra.

De volgende dag verscheen Kıyak, die naar verluidt opgroeide in een weeshuis, opnieuw in de show en vertelde gastheer Müge Anlı dat hij klaar is voor een nieuw begin.

Na het nieuws van zijn zelfmoord, zei Anlı op 13 dec. dat Kıyak na het programma weer probeerde om met zijn vrouw samen te komen.

“Ik denk dat Serkan’s enige doel was om zijn huwelijk voort te zetten. Hij was eigenlijk in opperbeste stemming toen hij de show verliet,” zei Anlı.

Bron: Turkse media