De Japanse Yumiko Sakagami beweert dat haar verloofde haar heeft misleid door hem een groot geldbedrag te geven en heeft op de Turkse televisie gerechtigheid gezocht.

Sakagami verscheen in de show van de populaire presentatrice Müge Anlı, die bekend staat om haar onthullingen over bedrogen echtgenoten en het opsporen van vermiste personen via haar show op omroep ATV.

Sakagami ontmoette Mehmet Akif Turuşkan, een Turkse man uit de zuidelijke provincie Gaziantep, toen laatstgenoemde in Japan werkte. Toen het koppel besloot te trouwen, reisde ze naar Turkije en ze verloofden zich in 2019.

Sakagami zei tegen Anlı tijdens een live-uitzending via een tolk op maandag dat M.A.T. herhaaldelijk geld van haar leende. Ze zei dat haar verloofde in totaal ongeveer 31.486 dollar (585.000 TL) had geleend.

Ze beweerde dat haar verloofde na een tijdje verdween zonder zijn schulden terug te betalen. Ze beweerde ook dat ze later ontdekte dat Mehmet Akif Turuşkan eigenlijk verloofd was met een vrouw die hij haar voorstelde als zijn “nicht”.

Zij voegde eraan toe dat Mehmet Akif Turuşkan ook geld van haar bankrekeningen afhaalde en ontdekte dat de sieraden die haar tijdens een verlovingsceremonie in Gaziantep waren geschonken, “nep” waren.

In een telefoongesprek ontkende Mehmet Akif Turuşkan de beweringen, terwijl Sakagami papierwerk liet zien met handgeschreven obligaties die hij ondertekende met het bedrag dat hij had geleend.

Mehmet Akif Turuşkan zei dat hij geen papieren had ondertekend en het uitmaakte met Sakagami nadat hij ontdekte dat zij winkeldiefstal pleegde in een supermarkt.

Bron: Sabah