Zangeres Karsu Dönmez is in Turkije ten huwelijk gevraagd door haar partner Mike Schrama.

Mooi nieuws voor de Turks-Nederlandse zangeres Karsu Dönmez (32). Haar partner Mike Schrama vroeg haar ten huwelijk in Turkije, en zij zei ‘ja’!

Het stel deelt twee prachtige foto’s van het bijzondere moment op Instagram. Karsu schrijft hierbij: ‘I said yes!’

Op de twee foto’s is te zien hoe Schrama op z’n knieën ging en hoe het stel elkaar daarna omhelst. “I said yes!“, schrijft de zangeres dolblij.

De felicitaties stromen binnen en ook bekend Nederland laat weten dolblij te zijn voor het stel. Zo worden ze onder andere gefeliciteerd door Chantal Janzen, Miljuschka Witzenhausen en Samantha Steenwijk.

Toen de twee donderdagavond bij het Televizier Ring-gala waren, besloten ze daar ook nog even te poseren.

Waar winnaars van deze televisieprijzen graag hun Televizier-ring showen door hun hand in de lucht te steken, deed Karsu dat met haar prachtige verlovingsring.

Karsu was niet altijd zo gelukkig in de liefde. Ze was 12,5 jaar samen met haar ex-partner toen ze ontdekte dat hij niet was wat ze dacht.

“Hij leidde een dubbelleven. Ik ben daar pas achter gekomen tijdens de pandemie, omdat mijn concerten toen werden afgelast en ik ineens veel thuis was. Het is nog steeds heel erg pijnlijk, ik heb een heftige tijd achter de rug”, vertelde Karsu eerder dit jaar.

Karsu was 12,5 jaar samen met haar partner en ontdekte dat hij anders was dan ze dacht. “Hij leidde een dubbelleven. Ik ben daar pas achter gekomen tijdens de pandemie, omdat mijn concerten toen werden afgelast en ik ineens veel thuis was. Het is nog steeds heel erg pijnlijk, ik heb een heftige tijd achter de rug.”

De zangeres, die geen verdere details geeft over het dubbelleven van haar ex, is daarna in therapie gegaan, waardoor ze nu het gevoel heeft dat ze er sterk is uitgekomen. Dat leek een tijd onmogelijk.

“Er is een moment geweest dat ik langs de snelweg uit de auto ben gestapt en op mijn knieën heb zitten gillen. Maar toch heb ik mezelf bij elkaar weten te rapen en ben ik doorgegaan.”

Door wat haar is overkomen weet Karsu nu hoe belangrijk het is over haar psychische welzijn te waken.

“Ik heb besloten dat ik wat mij is aangedaan niet mag meenemen in het contact met andere mensen. Iedereen verdient een eerlijke kans. Tegelijkertijd heb ik geleerd om niet meer naïef of te lief te zijn. Ik kies eerst voor mezelf.

Zoals mijn moeder zei: ‘In het vliegtuig moet je ook eerst je eigen zuurstofmasker opdoen’.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KARSU (@karsudonmez)

Bron: Nederlandse media