Drie jonge voetballers, Mustafa ‘Musti’ Önalan en een jonge vrouw van 18 zijn na een nachtje uit in dancing Versuz verongelukt. Hun wagen crashte ’s ochtends vroeg met hoge snelheid in een leegstaand café. Het groepje had net de doorbraak van Mo Nitcheu gevierd, die was doorgestoten naar de eerste ploeg van STVV.

De vijf jongeren die bij de crash om het leven kwamen

Bij het ongeluk kwamen zaterdagochtend alle vijf inzittenden om het leven toen hun wagen aan hoge snelheid een leegstaand café binnenreed.  Onder de slachtoffers waren de negentienjarige STVV-spits Mo Nitcheu, ex-KRC Genk-jeugdspeler Gerrit Bos (22), Helton Fernandes (22), voetballer bij de Maastrichtse amateurclub RKVVL/Polaris, Mustafa Önalan (20) en de achttienjarige Cassandra Dupont uit Borgloon. Ze waren op de terugweg van dancing Versuz in Hasselt.

Uitvaart Mustafa

Meer dan driehonderd familieleden en vrienden hebben zondagnamiddag de uitvaart bijgewoond van Mustafa Önalan. De 20-jarige Heusdenaar was zaterdagmorgen één van de vijf slachtoffers van het dramatische ongeval in Kortessem.

Limburg (België) kende een gitzwart weekend in het verkeer. Liefst zeven mensen lieten het leven. De meeste doden vielen in Kortessem zaterdagochtend. Vijf mensen stierven daar toen hun auto crashte tegen de gevel van een leegstaand hoekpand.

HLN, HBVL

Turkse gemeenschap rouwt om sterfgeval van ‘Samet Özer’

Turkse gemeenschap rouwt om sterfgeval van twee jonge Turken