De autoriteiten hebben dinsdag een onderzoek ingesteld nadat de lichamen van vier mensen werden gevonden in een huis in de noordwestelijke Turkse provincie Edirne.

De slachtoffers werden doodgeschoten terwijl een pistool en een geweer werden gevonden, zeiden veiligheidsbronnen.

De slachtoffers werden geïdentificeerd als de 76-jarige M.G., zijn zoon en schoondochter en hun 26-jarige zoon.

Uit de eerste bevindingen blijkt dat de slachtoffers in het hoofd werden geschoten in hun huis in Elmalı dorp van Uzunköprü district van Edirne.

Hun lichamen werden ontdekt door een plaatselijke handelaar die dagelijks melk van de familie koopt. Toen zij de deur niet openden, waarschuwden de handelaar en de buren de veiligheidstroepen.

Gendarmerietroepen ontdekten de dode lichamen in het huis, in verschillende kamers. Sommige ramen waren gebroken, wat wijst op een handgemeen voorafgaand aan de moorden.

Plaatselijke dorpeling Musa Arıcan vertelde Demirören News Agency (DHA) dat de familie met niemand problemen had. Lale Uçar, zus van F.G., schoondochter van M.G., vertelde Anadolu Agency (AA) dat de familie “goede mensen waren die hun dag doorbrachten”.

Hasan Arıcı, een andere lokale bewoner, zei dat de familie misschien was vermoord voor hun geld.

“Ze hadden geen vijanden voor zover wij weten. Ze fokten vee. Ze waren niet erg welgesteld en ik wist dat ze veel van hun geld hadden uitgegeven om onlangs een nieuwe auto te kopen,” zei hij.

Veiligheidstroepen ondervragen nu de dorpelingen en familieleden van de familie.

Bron: Sabah