Turkish Airlines is gestart met een nieuw project genaamd “Fly Good Feel Good” over gezonde voeding en een gezonde levensstijl in samenwerking met de wereldberoemde hartchirurg Dr. Mehmet Oz, kondigde de vliegmaatschappij aan op 24 juni.

Oz, de regisseur en presentator van de bekende Amerikaanse TV show “The Dr. Oz Show,” zal passagiers van Turkish Airlines advies geven over gezonde voeding en beweging, zei de maatschappij in een geschreven verklaring.

Verrassingsbezoek aan boord

Het project omvat korte videofragmenten en gedrukte teksten die worden weergegeven op de website van Turkish Airlines, hun sociale media accounts en de in-flight entertainment systemen.

De lancering van het project vond plaats met een verrassingsbezoek van Oz aan de passagiers van een van de Istanboel-New York vluchten van de luchtvaartmaatschappij.

Speciale sfeer creëren

Volgens Turkish Airlines, bracht Oz een korte boodschap over het maken van gezonde levensbeslissingen en deelde hij kleine geschenken uit aan bijna 300 passagiers door middel van het in-flight entertainment systeem tijdens de speciale vlucht.

Voor de vlucht, ontmoette de manager van Turkish Airlines Ilker Ayci Dr. Oz en zei hij dat, “Dr. Oz een speciale atmosfeer zal creëren voor onze gasten en dit zal zorgen voor een nog groter genot van het privilege te vliegen met Turkish Airlines.”

“Indrukwekkend project”

De luchtvaartmaatschappij zei ook dat Oz de samenwerking zag als “een indrukwekkend project dat zich richt op het gezondheids- en het welzijnsaspect  tijdens de vluchtervaring van reizigers.”

Turkish Airlines vliegt naar 300 bestemmingen wereldwijd, waaronder 251 internationale en 49 binnenlandse bestemmingen, met zijn vloot van meer dan 330 vliegtuigen.

Tweede beste luchthaven van Europa

Vorige maand, werd Turkish Airlines door de Skytrax World Airline Survey 2017 benoemd tot tweede beste luchthaven van Europa, na zes opeenvolgende jaren als beste van Europa benoemd te zijn tussen 2011 en 2016.

Hurriyet