Foto: Alexandria Linton

Een vrouw die naar Turkije is gevlogen voor een neuscorrectie heeft haar volgers bekritiseerd. Ze zegt dat ze gewoon jaloers zijn omdat ze ‘mooier’ is geworden.

Alexandria Linton, uit Californië, betaalde 4.140 euro voor de ingreep en 1.200 euro voor een retourvlucht om haar neus te laten behandelen.

De medische verkoopster was in de wolken met haar beslissing en heeft haar reis naar Turkije en haar kriebels voor de operatie gedocumenteerd op TikToK.

Ze onthulde ook dat mensen contact opnamen om haar af te raden de operatie uit te voeren, omdat ze zei dat ze er goed uitzag zonder cosmetische ingreep.

In reactie daarop maakte Alexandria een video waarin ze suggereerde dat de negatieve opmerkingen voortkwamen uit jaloezie dat de operatie haar er beter uit zou laten zien.

De TikToker sprak haar critici toe in een video terwijl ze herstelde van de operatie in Turkije.

Gehuld in een joggingbroek en met een wit verband over haar neus, filmde ze zichzelf terwijl ze haar haar vastmaakte en de camera een vredesteken gaf.

Een bijschrift boven de video luidde: “Wanneer ze je haten over plastische chirurgie maar ze eigenlijk gewoon boos zijn dat je ‘mooier’ wordt.

@alllexlintonnn Its the peace sign for me #fyp #foryou #rhinoplasty #rhinoplastyturkey #istanbul ♬ original sound – Smlyde

In een video die een paar dagen na de video werd opgenomen, met alleen een klein huidkleurig gips op de brug van haar neus, vertelde Alexandria haar volgers:

‘Laat niemand je ompraten om plastische chirurgie te ondergaan.

Ik heb dit gips op mijn gezicht en ik voel me nog steeds ‘mooi’,’ voegde ze eraan toe.

De video werd bekeken door meer dan 133.000 mensen die benieuwd waren naar Alexandria’s cosmetische reis.

Voor de ingreep was Alexandria zo zelfbewust over haar snuit dat ze geen video postte zonder deze eerst te bewerken met een filter om haar gelaatstrekken gladder te maken en haar neus te verkleinen.

In de aanloop naar haar operatie probeerden sommige mensen de TikTok-persoonlijkheid ervan te overtuigen dat ze haar uiterlijk niet hoefde te veranderen.

De een zei simpelweg dat ze de ingreep niet ‘nodig’ had, terwijl anderen zeiden dat haar neus er ‘geweldig uitzag zoals het was’.

‘Je hebt geen operatie nodig, je bent al prachtig,’ zei er een.

Eén persoon zei dat zijn neus hem uniek maakt, en Alexandria legde uit dat zij er anders over dacht.

Je neus maakt je uniek. Vroeger haatte ik mijn neus, maar nu hou ik ervan, het maakt me anders dan elk ander meisje,’ zei een ander.

Alexandria antwoordde vriendelijk: ‘Dat vind ik geweldig voor je!!! Ik heb mijn neus altijd al willen laten opereren, dus ik ben echt blij met mijn beslissing.’

Maar andere volgers moedigden Alexandria aan in haar beslissing.

‘Doe wat je gelukkig maakt en voel je zelfverzekerd. Mensen gaan je leven niet voor je leven,’ zei er een.

Een ander verdedigde haar tegen haar critici, waarbij een zei dat het ‘gewoon hun onzekerheden waren die het uitschreeuwden.’

‘Ze zijn gek dat ze geen geld hebben om zichzelf mooi te maken’, schreef een ander.

Bron: Britse media