In het vooruitzicht van een promotie raakt een politiechef verwikkeld in een fataal incident en ontdekt hij een door wrok gevoed complot dat zijn medewerkers bedreigt.

Netflix breidt zijn internationale catalogus uit met de Turkse film ‘Grudge’ (Kin) die draait om een grootschalig complot tegen politieagent Harun.

Netflix heeft veel werk verzet om zijn platform internationaal uit te breiden en blijft samenwerken met geweldige filmmakers over de hele wereld om het authentieker te maken.

De catalogus van de streamingdienst is enorm en bevat enkele van de beste projecten in vreemde talen.

Met de gedachte om de dienst naar bijna elk land te brengen, voegt Netflix nog een project toe aan zijn internationale catalogus.

Getiteld ‘Grudge’ (‘Kin’), draait de aankomende Turkse film om een politieagent genaamd Harun (Yılmaz Erdoğan), die net de grootste prijs in zijn beroep heeft ontvangen.

Hij en zijn team maken een plan om de overwinning te vieren. Alles neemt echter een bizarre wending wanneer een moordende taxichauffeur Harun op weg naar huis aanvalt.

Het blijkt dat de taxichauffeur wordt vermoord en de enige verdachte is Harun. Zal hij in staat zijn de zaak op te lossen voordat de politie dat doet? Het antwoord op die brandende vraag zal worden gegeven wanneer de film uitkomt op Netflix.

Hier is alles wat we weten over de film.

Release datum 

De Turkse film gaat op vrijdag 8 oktober exclusief op Netflix in première.

Korte inhoud

“Na het ontvangen van de grootste onderscheiding in zijn beroep, gaat hoofdinspecteur Harun (Yilmaz Erdogan) met zijn team op stap om feest te vieren. Hij kijkt uit naar een mogelijke promotie na de onderscheiding, maar de zaken worden gecompliceerd wanneer hij een taxichauffeur doodt die hem op weg naar huis aanvalt. De volgende ochtend begint de politie een onderzoek naar de moord waarvan hij weet dat hij die heeft gepleegd, en hij wordt op de zaak gezet.

Harun belandt in een kat-en-muisspel met zichzelf, hoewel elke aanwijzing die hij ontrafelt over de taxichauffeur hem dieper in het complot drijft.”

Cast

De film heeft Yılmaz Erdoğan in de hoofdrol en hij zal de rol van hoofdinspecteur Harun vertolken.

Hij krijgt gezelschap van Cem Yigit Uzümoglu als een jongere officier, die hem verdenkt van de misdaad. Duygu Sarışın speelt de rol van een mysterieuze vrouw die meer lijkt te weten dan ze laat blijken. In ‘Grudge’ spelen ook Ahmet Mümtaz Taylan, Ruzgar Aksoy en Metehan Parilti mysterieuze rollen.

Makers

De film wordt geregisseerd door de populaire Turkse regisseur Turkan Derya, bekend van zijn werk als regisseur van veel Turkse televisieshows. De bekende Turkse producent Necati Akpinar produceert de film.

Trailer

De trailer geeft ons een idee dat het een gecompliceerde film gaat worden en dat de kijkers er goed in moeten zijn geïnvesteerd om geen enkele aanwijzing te missen.

De hele premisse is heel duidelijk dat er een complot wordt gesmeed tegen hoofdinspecteur Harun en zodra hij dieper in het onderzoek duikt, leert hij de omvang van het probleem kennen.

U kunt de trailer hier bekijken.

Bron: Hürriyet