De Saudische prins Al-Waleed Bin Talal bin Abdulaziz al Saud zet momenteel samen met familie en een grote groep bodyguards zijn vakantie verder in het Bodrum district van de provincie Muğla in de Egeïsche Zeeregio.

De miljardair, die op 14 augustus arriveerde met zijn entourage, vult zijn dag met zwemmen en het beoefenen van allerlei watersporten. Wanneer de zon ondergaat wordt er uitgegaan.

Minstens 40 bodyguards waren aanwezig toen hij een heel café afhuurde waar hij twee uur verbleef met familie en vrienden. Lokale inwoners hadden hem rap in het vizier en vroegen hem massaal om een selfie.

Hun privé jumbojet landde op 14 augustus onder strenge veiligheidsmaatregelen op de Milas-Bodrum luchthaven. Op de landingsbaan werden ze opgewacht door 6 wagens en een bus die vervolgens onder politie-escorte naar het stadscentrum werden begeleid

Ongeveer 300 stuks bagage en 30 fietsen werden op een vrachtwagen geladen die vervolgens naar hun villa reed in Göltürkbükü.

De Saudische prins en zijn familie zullen naar verluidt één week in Bodrum verblijven. Vervolgens beginnen ze aan een blauwe reis op een privéjacht.

Hurriyet