De verklaringen van Mehmet Nane, vice-voorzitter van de raad van bestuur van Pegasus Airlines, over de prijzen van vliegtickets in een live-uitzending trokken de aandacht van gebruikers op sociale media.

Mehmet Nane, vice-voorzitter van de raad van bestuur van Pegasus Airlines, verklaarde dat andere kostenposten, met uitzondering van personeel, gebaseerd zijn op buitenlandse valuta en zei: “De perceptie dat de ticketprijzen zijn gestegen is onjuist, momenteel zijn de prijzen van vliegtickets erg laag, ze zouden hoger moeten zijn.”

Mehmet Nane, vice-voorzitter van de raad van bestuur van Pegasus Airlines en voorzitter van de raad van bestuur van de International Air Transport Association, zei in een televisieprogramma waaraan hij deelnam dat de indruk bestaat dat de ticketprijzen ten onrechte zijn gestegen en dat de huidige prijzen zeer laag zijn.

Mehmet Nane, vice-voorzitter van de raad van bestuur van Pegasus Airlines, evalueerde de ontwikkelingen in de luchtvaartsector in een live-uitzending. Nane zei dat de huidige prijzen voor vliegtickets erg laag zijn en zei: “Het zou hoger moeten zijn”.

Nane verklaarde dat Europa een ernstige fout maakte en zijn werknemers ontsloeg voor inkomsten op korte termijn.

De passagiers werden getroffen door de verkeerde beslissingen die als sector werden genomen,” zei hij.

CEO van Pegasus

Nane werd in 2016 benoemd tot CEO van Pegasus Airlines, een functie die hij vervulde tot eerder dit jaar.

Voordat hij bij Pegasus in dienst trad, was hij tussen 2013 en 2016 CEO van CarrefourSA, tussen 2005 en 2013 CEO van Teknosa en tussen 2000 en 2005 vicevoorzitter van de raad van bestuur van Teknosa.

Bron: Turkse media