Het Mexicaanse Congres organiseerde een ongewone gebeurtenis die kan worden omschreven als een keerpunt in de geschiedenis van de menselijke beschaving en die de interesse in buitenaardse wezens en UFO’s verder kan aanwakkeren. Bekijk hier de straffe beelden.

Vlak nadat het Amerikaanse Congres een openbare hoorzitting hield over de mogelijkheden van Unidentified Flying Objects (UFO’s), nu Unidentified Aerial Phenomena genaamd, hield ook de Mexicaanse wetgevende macht voor het eerst een soortgelijke gebeurtenis.

Op dinsdag (13 september) werden in het Congres twee lijken van “niet-menselijke” buitenaardse wezens aan het publiek getoond. Er wordt gezegd dat deze lijken minstens 1000 jaar oud zijn.

Het evenement werd geleid door de Mexicaanse journalist en ufoloog Jaime Maussan, die al tientallen jaren onderzoek doet naar het buitenaardse fenomeen, en werd mede georganiseerd door Mexicaanse wetenschappers.

Onder de aanwezigen was Ryan Graves, een voormalige Amerikaanse marinepiloot en uitvoerend directeur van Americans for Safe Aerospace die beweerde dergelijke waarnemingen te zijn tegengekomen tijdens zijn vluchten.

Gevonden in Peru

Deze gemummificeerde exemplaren werden bewaard in vitrines zodat iedereen ze kon zien. Ze zouden zijn gevonden in Cusco, Peru.

Maussan, die onder ede stond, sprak leden van de Mexicaanse regering en Amerikaanse functionarissen toe en lichtte hen in over zijn bevindingen.

Hij zei dat de UFO-specimens onlangs waren bestudeerd aan de Autonome Nationale Universiteit van Mexico (UNAM), waar wetenschappers DNA-bewijs analyseerden met behulp van koolstofdatering.

“Deze exemplaren maken geen deel uit van onze aardse evolutie… Dit zijn geen wezens die gevonden zijn na een UFO-wrak. Ze werden gevonden in diatomeeën (algen) mijnen, en werden later gefossiliseerd”, vertelde Maussan de aanwezigen, volgens het Spaanse Marca.

Tijdens het evenement drong de bekende professor Abraham Avi Loeb, directeur van de afdeling astronomie van Harvard en auteur van de Ouymuamua-theorie, er via een videogesprek bij de Mexicaanse regering op aan om nationale wetenschappers toe te staan de mogelijkheden van het bestaan van buitenaardse wezens te bestuderen.

Bron: Mexicaanse media