Koray Alpergin, 43, eigenaar van de Turkse zender Bizim FM, werd ontvoerd vanaf een adres in Ebony Crescent, Enfield, samen met een vrouw van in de 30, die vermoedelijk zijn vriendin is.

Drie mensen zijn aangeklaagd voor de moord op een man wiens lichaam twee dagen na zijn verdwijning in een bos werd gevonden.

De Britse politie heeft vier verdachten aangehouden nadat het lichaam van een Turkse radio-dj die samen met zijn vriendin werd ontvoerd, in het bos werd gevonden.

Koray Alpergin, van wie sinds 13 oktober niets meer is vernomen, werd doodgeschoten en zijn lichaam werd gedumpt in een bos bij Essex, aldus de politie.

De heer Alpergin, de eigenaar van het Londense radiostation Bizim FM, en een vrouw werden op 13 oktober meegenomen uit een huis in Ebony Crescent in Enfield, Noord-Londen, aldus de politie.

Twee mannen van 55 en 25 jaar en een 17-jarige jongen moeten later voor de rechter verschijnen.

Erdogan Ulcay, 55, uit Camden, Noord-Londen, Ali Kavak, 25, uit Tottenham, en de jongen, die om juridische redenen niet bij naam kan worden genoemd, zijn ook aangeklaagd voor de ontvoering van de vrouw, die lichamelijk ongedeerd werd aangetroffen.

Uit een autopsie is gebleken dat de heer Alpergin aan ernstige trauma’s is overleden en verdere forensische tests vinden nu plaats.

Geliefde man

De politie heeft in het weekend Oakwood Hill in Loughton bij het industrieterrein afgezet na berichten dat het lichaam van een man was gevonden.

De politie heeft bevestigd dat de heer Alpergin, 43 jaar, het slachtoffer was. Hoewel hij officieel is geïdentificeerd, moet de doodsoorzaak nog worden onderzocht.

De politie denkt dat de heer Alpergin, samen met een vrouw van 30, op donderdag 13 oktober is ontvoerd vanaf een adres in Enfield. Ze werden vrijdag als vermist opgegeven en zijn lichaam werd zaterdag ontdekt.

Sinds het nieuws over de ontdekking van het lichaam, nadat hij lokaal werd genoemd als het slachtoffer van het incident, stroomden de eerbetuigingen aan de “sprankelende” en “geliefde” radio-dj Koray Alpergin binnen.

Bron: Britse media