Foto: Yağmur Özden

De vrouw die maandag om het leven kwam bij het ongeluk in Park Royal in Londen is Yağmur Özden.

De 33-jarige schoonheidsspecialiste werd door haar ontredderde familie omschreven als een ‘geweldige moeder’ met een ‘vriendelijk hart’.

Ze overleed nadat de Range Rover waarin ze zat van de weg raakte en op de rails belandde bij Park Royal Station in West-Londen in de vroege uren van maandagochtend.

Op huiveringwekkende beelden was te zien hoe het voertuig door de bovenkant van een muur vloog, voordat het tegen een geparkeerde Tesla botste.

Privacy

De nabestaanden van mevrouw Yağmur Özden zijn op de hoogte gebracht van haar dood en hebben om privacy gevraagd.

Haar familie beschreef de schoonheidsspecialiste als ‘een engel’ die ‘erg grappig was en de meest verdrietige persoon kon opvrolijken’, meldt MailOnline.

De familie vertelde de krant: ‘Ze had een geweldige band met haar dochter en haar dochter zal altijd die momenten koesteren die ze met haar moeder had.

De 33-jarige was ‘altijd bang geweest voor snelheid en auto’s’ en haar familie voegde eraan toe ‘dat ze nooit ’s avonds wilde rijden omdat ze dan bang zou zijn’.

Zamarod Arif en bestuurder Rida Al Mousawi

Naar verluidt ontmoette mevrouw Yağmur Özden de bestuurder van de Range Rover, Rida Al Mousawi, dit weekend in een restaurant.

Het duo werd vergezeld door mevrouw Ozden’s vriend Zamarod Arif, 26, in het 140.000 euro kostende voertuig.

Ondanks de beste inspanningen van de hulpdiensten, werd mevrouw Özden ter plaatse dood verklaard.

Mevrouw Arif overleefde de botsing waarschijnlijk alleen dankzij haar veiligheidsgordel.

De heer Al Mousawi, eigenaar van een juwelierszaak, blijft in het ziekenhuis, aldus zijn familie, en ligt nog steeds in coma.

Bron: Turkse media