Have You Ever Seen Fireflies? (vrijdag 09/04, Netflix) Komische dramafilm uit Turkije over het leven van een rebels wonderkind. In een tijd van politieke onrust en sociale veranderingen worstelt ze met liefde, verlies en eenzaamheid.

Have You Ever Seen Fireflies? is een aankomende Turkse film, een politieke komedie, die op Netflix zal verschijnen.

De film is geregisseerd door Andaç Haznedaroğlu en is aangepast van het gelijknamige toneelstuk dat werd geregisseerd door Yılmaz Erdoğan.

De plot van de film draait om een jonge vrouw genaamd Gülseren wiens verhaal zal worden verteld vanuit het perspectief van haar oudere zelf als ze vertelt het aan haar kleinzoon.

Het rebelse en oneerbiedige wonderkind Gülseren worstelt met eenzaamheid, liefde en verlies te midden van politiek tumult en sociale verandering.

De trailer van de film toont een jonge vrouw die in haar jeugd in Istanbul veel problemen doormaakt, maar erin slaagt gelukkig te blijven. De rebelse jonge vrouw krijgt te maken met verschillende sociale en politieke druk als ze opgroeit, terwijl ze ook liefde, verlies en eenzaamheid meemaakt.

De vertelling van de film is vergelijkbaar met die van Titanic en The Notebook, wat betreft de manier waarop een oudere vrouw het verhaal vertelt en haar leven vertelt.

De speelduur van de film is 1 uur en 53 minuten.

Bron: Turkse media

Geen Netflix, maar wil je de film toch bekijken? Stuur ons dan een mail.

Bekijk hieronder de trailer: