Kamile Can, die in Duitsland woont, beweerde dat haar zoon door een Duitse familie werd bedrogen en vastgehouden.

Kamile Can, een moeder van vier kinderen die in Duitsland woont, beweert dat haar 15-jarige zoon door een Duitse familie is bedrogen en vastgehouden.

Kamile Can, een producent en presentatrice van televisieprogramma’s, beweerde dat haar 15-jarige zoon Manuel Doğanay Can Inacio werd vastgehouden door de familie van de vriendin die hij onlangs had ontmoet.

Can beweert dat haar zoon haar met leugens is ontnomen en zegt: “Mijn zoon is erg veranderd nadat hij zijn Duitse vriendin heeft ontmoet. Hij kwam niet thuis. Ik kon geen steun krijgen van de politie en het bureau voor jeugdzorg. Ik ben hulpeloos.”

Ze hebben hem gehersenspoeld

Manuel Doğanay Can Inacio en diens vriendin

Can verklaarde dat de Duitse politie zei: “We kunnen niets doen” en zei: “Het jeugdbureau van Göppingen zei: “We hebben geen plaats”. Hij is veilig bij zijn familie’.”

“Mijn zoon is nog geen 18 jaar oud. Ze hersenspoelden hem, en omdat hij bij die familie hoorde, keerde hij zich tegen zijn broers en zussen. Ik kan mijn zoon, die onder mijn hoede staat, niet meenemen uit het huis van de Duitse familie. Hij gaat daarheen zodra hij uit school komt. Hij ontmoet mij en zijn vader ook niet.”

“We willen dat mijn zoon terugkeert naar huis”

De hulpeloze moeder zei: “Ik sta machteloos. De situatie heeft mij en zijn broers en zussen ongelukkig gemaakt. We willen dat mijn zoon zo snel mogelijk naar huis komt. Ik wacht op hulp van de autoriteiten, red alstublieft mijn zoon.”

Bron: Turkse media