Jason Statham (L) en zijn verloofde Rosie Huntington-Whiteley in hun hotel in Antalya, Turkije, 6 juni 2022

Vorig jaar kwam de wereldberoemde Britse acteur Jason Statham naar het Turkse Antalya voor de opnames van “Operation Fortune: Ruse de Guerre.”

Deze keer bezocht Statham Antalya als onderdeel van zijn vakantie met zijn verloofde Rosie Huntington-Whiteley en hun kinderen.

Tijdens zijn eerste bezoek aan Antalya verklaarde hij dat hij van Antalya hield. Hij en zijn gezin genoten van de ongerepte stranden van Antalya.

Antalya opnames van “Operation Fortune: Ruse de Guerre” van regisseur Guy Ritchie duurden twee maanden.

De film draait rond super spion Orson Fortune (Jason Statham) die de verkoop van een dodelijke nieuwe wapentechnologie van miljardair wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) opspoort en wil tegenhouden.

Statham verbleef een week in het hotel met zijn vrouw Rosie en hun kinderen. De acteur verbleef in een dure hotel gelegen in Serik, een Turks district in de provincie Antalya.

Volgens de Turkse media is de beroemde acteur een week gebleven in een dure hotel waar hij per nacht 30 duizend voor zou hebben betaald.

Daarna keerden ze zondag terug naar hun land. Voor zijn vertrek zei Statham dat hij zo snel mogelijk naar Antalya zal terugkeren.

Bron: Sabah