Didier de Roover (34) en Valerie Leenaerts (32)

Didier de Roover (34) en Valerie Leenaerts (32) vertrokken bijna jaarlijks naar Latijns-Amerika op vakantie. Dit jaar was dat niet meer het geval. “We hebben nu ondertussen al kinderen gekregen en dat maakt het natuurlijk een stuk duurder om te reizen naar zo een verre bestemming”, legt Dider uit.

“Valerie en ik gingen al jaren naar de Dominicaanse Republiek en wij vonden het daar geweldig. Dit jaar besloten we op aanraden van vrienden om Turkije eens te bezoeken. We hebben er totaal geen spijt van”, vertelt Didier. “Je betaalt een pak minder en je krijgt exact hetzelfde aanbod als in Latijns-Amerika.”

“Men heeft hier echt aan alles gedacht, er is entertainment voor de kinderen en zelfs voor volwassenen”, lacht Valerie. “Echt serieus, geen zorgen als je kinderen hebt. In het hotel waar wij verblijven zijn ze in goede handen en hebben ze het naar hun zin”, gaat Valerie verder.

“het bruist hier 24 uur”

“Ook als je ’ s avonds buiten het hotel gaat dan is er altijd wel iets te doen. Het leven stopt hier niet na 18 u. zoals in België, hier blijven de winkels vaak open tot middernacht. Dat vind ik geweldig aan het land. Dus maak uw valies klaar en kom zeker af naar hier”, vertelt Valerie.


De redactie van de Jonge Turken wil vooral ook al diegenen die bijzonder hulpvaardig waren in Kusadasi danken voor het mogelijk maken van de vele fantastische interviews en duidingen. In het bijzonder willen we de heer Tacettin Ozden de directeur van het Korumar hotel bedanken voor het verblijf in zijn schitterend hotel.