Een man van in de vijftig is op zondag 4 september 2022 overleden, twee dagen nadat hij in Metz, een stad in het noordoosten van Frankrijk, door verschillende personen in elkaar was geslagen.

Ramazan Karabınar (50) is op zondag 4 september 2022 in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, twee dagen na een verschrikkelijke aanslag op vrijdag 2 september in de wijk Vallières in Metz (Moezel). Volgens de Turkse krant Hürriyet ging het om een groep Afrikaanse jongeren.

De procureur van Metz, Yves Badorc, verklaarde aan Lorraine Actu dat “vrijdag rond 17 uur een woordenwisseling tussen automobilisten uit de hand is gelopen en dat een van hen in het ziekenhuis moest worden opgenomen”. Het incident vond plaats bij een verkeerslicht in de rue de la Corchade.

Helaas, “werd hij dood verklaard op zondag”, vervolgde de magistraat.

Hij voegde eraan toe dat een onderzoek was toevertrouwd aan de departementale veiligheidsdienst van het politiebureau van Metz, op grond van “geweld dat tot de dood leidt zonder de bedoeling om die te veroorzaken”.

Hij laat vijf kinderen achter

De neef van het slachtoffer verklaarde aan Lorraine Actu dat “hij een familieman was, hij had vijf kinderen, allemaal volwassen”.

Hij voegt eraan toe dat “het mijn broers waren die mij vertelden dat onze oom in het ziekenhuis was overleden”.

De familie van de vijftigjarige is momenteel op zoek naar elementen en getuigenissen om de precieze opeenvolging van gebeurtenissen te achterhalen.

Bron: Franse media