Rico rico rico ze hebben me net gebeld van de IND immigratiedienst, ze willen jou een vluchtelingstatus geven omdat je van me vlucht. Wat een vluchtgedrag ey, rende je vroeger als klein kind ook weg tijdens confrontaties?

Weer kies je een andere tegenstander met de gedachte dat je “CHAMP” kan blijven. Maar als je denkt dat je even over Ismael heen loopt heb je het mis. En diep van binnen weet je dat je niet de echte CHAMP bent. Zelfs je management weet dat je niet de ballen hebt om tegen mij te staan omdat een kans op verliezen uitgesloten moet blijven zodat je langer op tv shows nep kan blijven doen.

Ik zal maar echte mannen zoeken om tegen te vechten. Echte mannen die geen uitdaging uit de weg gaan en het ook menen en niet alleen op tv zeggen for the show. Ik wil niet eens tegen mensen als jij meer vechten, er zit geen trots in je en dus is er ook geen glorie in een overwinning.

Jammer dat gespierder en groter worden er niet voor zorgt dat je wat ballen krijgt.