Mark Thomas, een professor aan de ‘Harward Universiteit’, is live verschenen op de Turkse nieuwszender A Haber om uitleg te verschaffen bij de recente dreigementen van de Amerikaanse president Donald Trump. Er bestaat echter geen Harward Universiteit of een professor met de naam Mark Thomas.

https://www.youtube.com/watch?v=_gJI4BJUOrA

De ontdekking kwam aan het licht door een nieuwsbericht van OdaTV. Het viel op dat de naam van de wereldbekende universiteit Harvard gespeld was met een ‘w’. Ook werd bekend dat er geen professor Mark Thomas aan de universiteit van Harvard werkzaam is.

De man zei tijdens de uitzending over de militaire terugtrekking uit Syrië dat de Amerikaanse president Donald Trump onder druk stond en door Israël werd beïnvloed.

Professor Mark Tomass

Na het nieuwsbericht van OdaTV werden op Google Contact Out een aantal gegevens gedeeld onder de naam Mark Tomass.

Mark Tomass had in zijn profiel ‘Professor Economics @ Hult International Business School’ staan. Voorts stond er dat hij als assistent werkte bij Harvard.

Tussen 1999-2007 was hij werkzaam als professor aan de Tsjechische Universiteit Masaryk en tussen 2007-2009 als gastprofessor.

Mark Tomass zou volgens het profiel leven in de ‘Greater Boston Area’ en zijn diploma economie behaald hebben aan de Northeastern University.

Sputniknews.tr

T.A.