Foto: Fikret K. (49)

De 49-jarige Fikret K. in Saarwellingen zou zijn vrouw meerdere malen hebben overreden met een auto.

Hij werd gearresteerd nadat hij was gevlucht. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis.

Een man zou zijn vrouw in Saarwellingen, gelegen in het westen van Duitsland, opzettelijk meerdere malen met een auto hebben overreden en haar ernstig hebben verwond.

De vrouw bleef bloedend op de grond liggen, waarna de bestuurder volgens buurtbewoners opnieuw omkeerde en opnieuw over het hulpeloze slachtoffer reed.

“We moeten er momenteel van uitgaan dat de man de vrouw opzettelijk meerdere malen heeft overreden”, aldus de woordvoerder.

Man gearresteerd 

Het misdrijf gebeurde rond 18.00 uur in de Lebacher Straße. Na het incident was de 49-jarige man aanvankelijk gevlucht, maar werd later gearresteerd.

De politie lanceerde onmiddellijk een klopjacht op de man. De auto werd uiteindelijk opgemerkt in de Bahnhofstraße en de man werd gearresteerd. Het is niet bekend of hij al een verklaring heeft afgelegd over de beschuldigingen tegen hem.

De 47-jarige vrouw werd zondagavond naar het ziekenhuis gebracht.

Er waren verschillende rapporten over de mate van haar verwondingen: Volgens een verslag van de Deutsche Presse-Agentur van die nacht heeft het slachtoffer ernstige verwondingen opgelopen.

Rechter

De verdachte wordt maandag voorgeleid aan de rechter. Het is onduidelijk of hij tot nu toe een verklaring heeft afgelegd over de beschuldigingen.

Bron: Duitse media