De afgelopen dagen verschenen er vier nieuwe films in de Netflix Top 10 met onder meer drie Netflix Originals. Nu is de lijst opnieuw verrijkt met een eigen productie, dit keer afkomstig uit Turkije.

We hebben het over Sen Yaşamaya Bak, ook bekend onder de internationale titel In Good Hands. De regie lag in handen van Ketche (Müslüm, 2018) en het script kwam van Hakan Bonomo.

In de dramakomedie zie je onder meer Aslı Enver als Melisa, Kaan Urgancıoğlu als Firat, Mert Ege Ak als Can en Ezgi Şenler als Fatoş. Sinds afgelopen maandag staat Sen Yaşamaya Bak op de streamingdienst.

In In Good Hands krijgt een alleenstaande moeder te horen dat ze een terminale ziekte heeft. Ze ontmoet een gladde vrijgezel en worstelt met de toekomst van haar jaloerse zesjarige zoon.

In Good Hands’, geregisseerd door Ketche, is vooral een karaktergedreven verhaal in plaats van een plotgedreven verhaal.

Het verhaal volgt Melisa (Asli Enver), een alleenstaande moeder die op een dag plotseling te horen krijgt dat ze een terminale ziekte heeft die haar nog maar vijf maanden te leven geeft.

Melisa vertelt het nieuws niet aan haar zoon, Can (Mert Ege Ak), omdat ze het niet aandurft om het hem te vertellen.

Ze zijn beiden onafscheidelijk van elkaar, en het is hierdoor dat Melisa beseft dat ze op zoek moet gaan naar een goede voogd voor haar zoon wanneer de tragische onvermijdelijkheid van haar dood zich aandient.

Onderweg zijn er mensen rondom Melisa die om haar geven en voor Can willen zorgen (zoals haar goede vriend, Fatos (Ezgi Senler)); maar om onbekende redenen neemt Melisa het aanbod niet aan.

Op een dag ontmoet Melisa echter een man genaamd Firat (Kaan Urgancioglu) die ze in eerste instantie niet mag, maar tegen wie ze ook blijft aanlopen.

De twee worden uiteindelijk closer, Firat wordt vertederender naar Can toe en doet ons als publiek denken dat dit misschien wel de juiste voogd is om voor Melisa’s zoon te zorgen.

Bron: Turkse media