De Britse minister-secretaris van buitenlandse zaken Boris Johnson en familie besteedden hun vakantie, de voorbije week, in Turkije.

Johnson, zijn vrouw en vier kinderen landden volledig in het geheim op de luchthaven van Dalaman en verbleven in een resort in Muğla’s Göcek. De weg van de luchthaven naar het resort legden zij af in een typisch Turkse Gulet (een traditioneel gebouwde houten zeilboot).

Johnson en zijn familie vulden hun week met een bezoek aan de Göcek baai, Dalyan, en Fethiye. Daarnaast gingen ze regelmatig zwemmen in enkele van de vele verschillende baaien van de Egeïsche Zee.

Niet voor het eerst!

Özgür Özdemir, de reisagent van de familie Johnson, vertelt dat “de familie Turkije nu al voor de tweede maal op rij koos als reisbestemming tijdens de zomervakantie”.

“Hij (Johnson), zijn vrouw en kinderen waren ook dit jaar weer heel tevreden met hun vakantie in Turkije en ze lieten weten dat zij graag volgend jaar willen terugkeren. Johnson zou bij een volgend tripje naar Turkije graag de baai van Kekova, de historische stad Simena, Kaş en Kalkan bezoeken”, vertelt Özgür.

Hurriyet