De vrouwelijke streaker in badpak die het veld betrad tijdens de Champions Leaguefinale tussen Tottenham en Liverpool was 20 dagen eerder op reis gegaan naar Cappadocië met haar vriend. Kinsey Wolanski is actief op Youtube en haar Instagrampagina bereikte op korte tijd 2,6 miljoen volgers na haar actie.

Wolanski bezocht 20 dagen eerder Nevşehir met haar vriend Vitaly Zdorovetiskiy. Het koppel verbleef er twee dagen en bezocht onder meer het restaurant ‘Aysel’in mutfağı’ (Keuken van Aysel). De eigenares van het restaurant, Aysel Yazgan (53), was verbaasd toen ze haar opmerkelijke actie tijdens de voetbalfinale zag. “Ze leek niet op iemand die zoiets zou doen toen ze ons bezocht,” zei ze.

View this post on Instagram

I really don’t know if I’ll ever be able to ride a horse again without singing “old town road” ?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

De Champions League was nog geen half uur bezig of er waren al twee opmerkelijke zaken gebeurd. Mo Salah had Liverpool al snel op voorsprong gezet tegen Tottenham vanaf elf meter en een vrouwelijke voetbalfan verstoorde het feest in Madrid door het veld op te lopen in een badpak. De blondine, Kinsey Wolanski is de naam, werd snel weer van de grasmat verwijderd. Wolanski is overigens de vriendin van Youtuber Vitaly Zdorovetskiy, die het veld opliep tijdens de WK-finale in 2014.

Bron: Sputniknews.tr

T.A. ✔