Een gevecht aan boord van een vlucht van Tunisair vanwege een stoel

Het is een verbijsterende en nauwelijks geloofwaardige scène die zich afspeelde op een van de vluchten van Tunisair. Er brak een ongelooflijk gewelddadig gevecht uit tussen de passagiers.

Volgens getuigen ging het om een vlucht tussen Istanbul en Tunis, die op zaterdag 10 april 2021 heeft plaatsgevonden.

De oorzaak van de vechtpartij: de passagiers vochten om twee stoelen aan boord van het vliegtuig, wat resulteerde in een vertraging van 6 uur.

De scène was ongelooflijk gewelddadig. Geconfronteerd met deze gebeurtenissen kon het personeel niets doen, volledig verbijsterd en overweldigd door de gebeurtenissen.

In een video die op op sociale media is gedeeld, zien we een chaotische situatie op een vlucht van Tunisair waar een grote vechtpartij uitbrak waarbij verschillende mensen betrokken waren en de bemanning niet in staat was de situatie onder controle te krijgen.

Vlucht uit Istanbul

Het incident speelde zich gisteren af op een vlucht van Tunisair, de nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië. Er werd geweld gebruikt waarbij zelfs bejaarde vrouwen betrokken waren.

Sommige bronnen noemen een geschil over passagiersstoelen als verklaring voor de feiten, terwijl Tunisair nog geen commentaar wil vrijgeven.

Het is niet de eerste keer dat dergelijke incidenten zich voordoen aan boord van een Tunisair-vliegtuig. Eerder werden dezelfde beelden meerdere keren waargenomen.

Bron: Franse media