Alena Yildiz

Alena Yildiz, een 21-jarig model met Turkse roots uit Heidelberg, Duitsland, ging eerder deze maand naar TikTok om het verhaal te delen met haar publiek.

Alena (21) mocht namelijk niet op de bruiloft van een van haar beste vriendinnen komen, omdat ze er ’te goed’ uitzag.

Dat is opvallend, aangezien de bruid helemaal zelf mocht bepalen wat Yildiz moest dragen. Het model zou samen met vijf andere vriendinnen als bruidsmeisje dienen.

“Al onze vriendinnen droegen extravagante jurken, maar ze had alleen een probleem met de mijne”, zei Yildiz tegen Insider.

In een video gepost op 13 december schreef ze: “Mijn goede vriendin nodigde me niet uit voor haar bruiloft omdat ze vond dat ik er te goed uitzag in de jurk die ze voor me had uitgekozen.”

Hoewel de bruid de jurk uitkoos, mocht Yildiz helemaal zelf 1200 euro betalen voor de op maat gemaakte dress. Om te laten zien hoe de jurk haar stond, stuurde het 21-jarige model een video van zichzelf naar haar vriendin.

Kort daarna belde ze Yildiz op om aan te geven dat ze toch twijfelt aan haar eigen keuze. Ze vond namelijk dat Yildiz te veel aandacht zou trekken op haar bruiloft.

“Ze was erg boos over de hele situatie en besloot me na het telefoontje niet meer uit te nodigen. We kregen ruzie omdat het voor mij geen zin had aangezien ze die jurk zelf had gekozen,” zei ze. Yildiz voegde eraan toe dat ze vond dat de bruid een andere jurk had moeten kiezen als ze bezorgd was.

Niet geheel verrassend liep de vriendschap tussen hen stuk, iets wat Yildiz naar eigen zeggen zwaar valt.

Volgens haar werkt jaloezie of het gevoel dat je met iemand moet concurreren alleen maar giftige relaties in de hand.

“We spraken al jaren over haar huwelijk, en ik was zo blij voor mijn vriendin om eindelijk bij de liefde van haar leven te zijn en het met haar te vieren,” zei Yildiz.

Ze voegde eraan toe dat de bruid haar belde na het zien van de TikTok video, en dat ze verder discussieerden.

“De schoonheid van een andere vrouw doet jouw schoonheid niet verbleken, en ik zou willen dat meer mensen dat zouden begrijpen en zelfverzekerd zouden zijn,” zei ze.

@alenayildiz##fy ##fyp ##foryoupage ##viral♬ оригинальный звук – делирий.

Bron: Turkse media