Een Turkse vrouw stak een mes in de rug van haar echtgenoot na een hevige discussie. Het incident vond gisteren plaats in Esenyurt, een district in het Europese deel van Istanbul.

Fadime T. probeerde haar misdaad te rechtvaardigen en sprak de media toe. “Hij heeft mij verplicht, ik wou het niet doen”, zei ze in een interview met de Turkse pers.

Omstreeks 18.30 kreeg de politie een oproep binnen over een familieruzie, de autoriteiten die ter plekke arriveerden zagen een gewonde man voor de deur van het gebouw. Recep T., de echtgenoot van Fadime, stond buiten te wachten op de politie. De politie merkte op dat Recep gewond was en belden onmiddellijk naar de medische diensten. Vervolgens werd Recep per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie wist dat Fadime zich schuil hield in het appartement. Maar zij liet aanvankelijk de politie niet binnen. Uiteindelijk deed ze de deur open en werd Fadime gearresteerd door de politie. Nadat de vrouw in kwestie werd verhoord op het politiekantoor sprak ze de media toe. “Hij heeft mij verplicht, ik wou dit niet doen”, zei de vrouw tegen de media.

Bron: Hurriyet