In Konya sprongen İlayda Çelik en Latife Nur Şen van het dak van een gebouw van 15 verdiepingen. Bekijk hier de beelden. 

Twee jonge vrouwen die op de betonnen vloer vielen, stierven ter plekke.

In Konya hebben de 19-jarige İlayda Ç. en de 18-jarige Latife Nur Ş. een einde aan hun leven gemaakt door van het dak van een 15 verdiepingen hoog gebouw in een wooncomplex te springen.

Het incident vond eergisteravond plaats in een wooncomplex in de Yeni Şehir buurt Aslanyüreği Straat in het centrale Meram district.

İlayda Ç. en Latife Nur Ş. klommen op het dak van het 15 verdiepingen tellende gebouw in het 5e blok van het terrein dat ze betraden.

Samen naar beneden

Ilayda Ç. en Latife Nur Ş., die verklaarden dat ze zelfmoord zouden plegen en hun locatie naar de mobiele telefoons van hun geliefden stuurden, omhelsden elkaar en sprongen samen naar beneden.

Terwijl het moment van het incident te zien was op deze beelden van de beveiligingscamera’s, informeerden de bewoners van de politie.

De paramedici die naar het adres kwamen, stelden vast dat İlayda Ç. en Latife Nur Ş. waren overleden.

De bewoners verklaarden dat ze de twee jonge vrouwen niet kenden. Het onderzoek naar het incident is nog gaande.

Laatste bericht

Ilayda Ç. stuurde het volgende bericht naar haar vriend: “Ik hou heel veel van je, Latife is bij me. We zullen van het dak van het gebouw springen” en stuurde een bericht met de locatie van het gebouw waar ze zich bevonden.

Haar vriend, die probeerde het jonge meisje om te praten, belde de alarmcentrale en meldde de situatie.

Kort daarna omhelsden İlayda Ç. en Latife Nur Ş. elkaar en lieten zichzelf in de leegte vallen.

De vallende momenten van de twee jonge meisjes, die van een hoogte van tientallen meters op de betonnen vloer vielen, waren te zien op beveiligingscamera’s.

Er werd vastgesteld dat İlayda Ç. en Latife Nur Ş. vriendinnen waren van de middelbare school.

Bron: Milliyet