Het was een slechte dag voor een lokale voetbalclub, die speelt in de amateur reeks van de provincie Sakarya, toen één van zijn voetballers de bal 3 keer in eigen netten trapte op zondag.

Verdediger Atilla Erik scoorde 3 keer voor Çamlıca Belde FC tegen Kuzuluk Ersoy. Het enige probleem, Erik speelt voor Kuzuluk. Kuzuluk eindigde de eerste helft nochtans in hun voordeel, met een 1-0 voorsprong. Tot Erik op de proppen kwam met een kopbal, die in eigen goal ging in de 48ste minuut en de score bracht op 1-1.

Erik scoorde nogmaals in de 70ste minuut en maakte een hattrick voor Çamlıca in de 80ste minuut, terwijl hij probeerde de bal uit het strafschopgebied te houden. De match eindigde met een 5-2 overwinning voor Çamlıca Belde. De voorzitter van Kuzuluk Ersoy, Murat Kuruoğlu, liet weten dat Erik al de tegenslagen die men kon hebben, vandaag had meegemaakt en zich uitdrukkelijk had verontschuldigd bij zijn team.