Foto: Hakan Akbulut

Soms is het helemaal niet erg om in de boeien geslagen te worden. En als je het lief vraagt, wil Hagenaar, Hakan Akbulut, je ook nog wel even fouilleren.

In de Nederlandse pers delen strippers hun ervaringen. Waaronder content creator en ‘politieagent’ Hakan Akbulut (30), beter bekend als ‘Helios’.

“Een Nederlandse politieagent lijkt op een postbode. Zo’n uniform wordt nooit bad ass. Ik heb mijn outfit dan ook opgevoerd met een S.W.A.T.-jack. Goeie jeans erbij, boots eronder. Dat is wie ik ben.

Wat ik doe tijdens mijn act hangt af van de toeschouwers. Oudere vrouwen zijn er vaak helemaal klaar voor. Ze hebben alles al meegemaakt. Maar ik kom ook wel op verjaardagen van meisjes die zestien worden.

Dan ga ik natuurlijk niet als een enorme gorilla tegen haar op staan rijden. Haar moeder mag de boeien bij haar omdoen, vader krijgt de zweep in handen en tegen de tijd dat ik oma ondersteboven heb getwerkt, moet iedereen lachen.”

“Uiteindelijk is dat wat mensen willen: vermaakt worden en iemand die ze uit hun comfortzone haalt. Een politie-act leent zich daarvoor. Ik kom je arresteren, maar in plaats van je op te sluiten, maak ik je los.

Ik ben de enige Turkse stripper ter wereld. In onze cultuur letten mensen op elkaar en strippen is niet een beroep waar tegenop wordt gekeken.

Ook Nederlanders denken vaak dat ik een heel wild leven heb. Maar ik gebruik geen drugs of dranken ga nooit met vrouwen mee naar huis.

Het is entertainment. Mijn geluk is dat mannen sexyer worden met de jaren, want ik wil dit werk oneindig blijven doen.”

Bron: Nederlandse media