Abdullah Topçu, een voormalige burgemeester uit een kleine dorp aan de Zwarte Zee werd een fenomeen op sociale media door zijn opvallende gelijkenis met Donald Trump, de huidige verkozen president van de Verenigde Staten.

Topçu die 70 jaar oud is net als Trump, kreeg onmiddellijke aandacht voor zijn fysieke postuur, kapsel en de kleren die sterk gelijken op die van Trump. In een interview verklaarde de Turkse Trump dat hij na de Amerikaanse verkiezingen werd aangesproken op zijn uiterlijk en zelfs werd aangenomen voor de nieuw verkozen president Donald Trump.

giresun

Op de vraag of hij probeerde om te lijken op Trump antwoordde hij in een statement dat zijn kapsel altijd hetzelfde is geweest sinds zijn jeugd. Hij voegde er ook aan toe dat hij blij was met het feit dat veel mensen met hem op de foto willen en dat sinds zijn foto’s sterk viraal aan het gaan zijn op sociale media.

Strijd tegen terreur

Topçu voegde er ook nog aan toe dat hij hoopt dat de periode van Trump voordelig zal zijn voor beide landen. “Ik hoop dat de VS zijn actieve steun zal blijven geven aan Turkije in de strijd tegen terreur”, zei hij.

trump-2-2

Sabah