Wesley Sneijder (37) en diens moeder

Het zijn moeilijke tijden voor de familie Sneijder. Sylvia, de moeder van Wesley Sneijder (37), is in het ziekenhuis in Turkije opgenomen met een longtumor, zo laat ze aan de Nederlandse media weten.

Nadat de trainingen van de Sneijder Academy wegens privéomstandigheden niet doorgaan en zoon Rodney een foto deelt van zijn moeder met de woorden ‘I love you’, blijkt al snel wat er aan de hand is.

De trainingen zijn niet voor niets afgezegd: Sylvia vertelt dat ze in een Turks ziekenhuis ligt, omdat er een tumor bij haar is ontdekt. Het is nog onbekend of het gaat om een goedaardige of kwaadaardige tumor.

Rodney Sneijder, zoon van Sylvia en broer van Wesley, laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat de familie zich is rot geschrokken. “We gaan door een hel heen. M’n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen.”

Last van benauwdheid

Sylvia had al wekenlang last van benauwdheid, maar volgens de arts in Nederland was er sprake van bronchitis, wat ontstaat na een verkoudheid of griep, en kon ze gewoon op vakantie naar Turkije.

De afgelopen tijd ging het al niet goed met de gezondheid van Sylvia. Zo heeft ze last van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Bij de dokter werd ze weggestuurd met de mededeling dat het bronchitis is.

In werkelijkheid is er dus veel meer aan de hand. Nadat ze goedkeuring krijgt om toch naar Turkije te vliegen met een vriendin, verergeren de gezondheidsklachten zo erg dat Sylvia in het ziekenhuis belandt.

Bron: Nederlandse media