Alihan Şahin, een man met een lichamelijke beperking die in Engeland woont, en Maris Abraham, een Filippijnse die hij 5 jaar geleden op internet ontmoette, zijn getrouwd in Aksaray.

Alihan Şahin, een 27-jarige man die met zijn familie in Engeland woont, raakte bevriend met Maris Abraham, een Filippijnse van dezelfde leeftijd, die hij 5 jaar geleden op het internet ontmoette.

Ze zetten hun vriendschap via het internet voort en werden na een tijdje verliefd op elkaar.

Beslissend om met Abraham te trouwen, reisden Alihan Şahin en zijn vader Ahmet Şahin naar de Filippijnen.

De familie van de bruidegom ging eerst de hand vragen van Abraham volgens de Turkse gebruiken.

Met de goedkeuring van de familie werd de trouwdatum van het koppel bepaald en de bruiloft werd gehouden in het district Ortaköy.

Abrahams familie in de Filippijnen volgde de bruiloft ook live via de telefoon.

“Ik koos voor Alihan’s mooie hart”

Met tranen van vreugde zei Maris Abraham na de bruiloft: “Ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie mij zo warm en mooi hebben ontvangen. Ik ben heel dankbaar dat jullie mij hebben geaccepteerd als iemand uit een andere cultuur. Ik kan niet geloven dat ik hier ben, ver weg van mijn familie en vrienden.”

“Ik mis ze heel erg, maar ik heb hier een grote familie die me altijd goed behandelt en achter me staat. Ik wil Alihan en iedereen die me respecteert bedanken. Alihans familie behandelt me als een prinses en als hun eigen dochter. Ook al komen we uit verschillende culturen, we vullen elkaar aan.”

“Alihan’s wereld is heel kleurrijk. Hij wenst altijd het beste voor iedereen. Ik zal bij hem zijn in goede en slechte dagen, in ziekte en gezondheid, zodat we samen het leven kunnen ontdekken. Omdat ik zijn helft ben, ben ik zijn vrouw en zal ik hem altijd goed behandelen. Ik voel me erg gelukkig met zo’n familie en ik ben naar Turkije gekomen voor mijn liefde.”

Bron: Sabah