Turkish Airlines heeft woensdag aangekondigd dat het vijf heen- en terugvluchten tussen de stad Antalya en de Russische hoofdstad Moskou zal toevoegen, wat het aantal directe vluchten zal verhogen tot 7 dagen per week tussen de 2 steden.

De extra dagelijkse vluchten zullen beginnen op zondag. Heen- en terugvluchten van Moskou naar Antalya zullen beginnen aan € 219,00 volgens de luchtvaartmaatschappij.

De Turkse luchtvaartmaatschappij heeft meer dan 330 vliegtuigen en vliegt naar bijna 300 bestemmingen over de hele wereld. Volgens het bedrijf, meer dan welke maatschappij dan ook.

2.5 procent

De luchtvaartmaatschappij verhoogde zijn totaal aantal passagiers met 2,5 procent op een jaar tijd en bereikte zo de kaap van 62.800.000 passagiers in 2016, volgens een beursrapport ingediend op 11 januari.

Turkish Airlines werd uitgeroepen tot “luchtvaartmaatschappij van het jaar” door het tijdschrift Air Transport News in maart vorig jaar. De nationale luchtvaartmaatschappij werd ook uitgeroepen tot “Europa’s Best Airline” voor het zesde achtereenvolgende jaar in de 2016 in de Skytrax World Airlines Awards.