Home Sport Turkije wint Counter Strike wereldkampioenschap

Turkije wint Counter Strike wereldkampioenschap

1223

Team Turkey wint The World Championship 2016, het jaarlijkse Counter-Strike: Global Offensive wereldkampioenschap. Het Turkse team won in de finale met 2-1 van Team Argentina. Aan het Counter Strike wereldkampioenschap deden acht landen van over de hele wereld mee.

The World Championship 2016 (TWC 2016) is een Counter-Strike: Global Offensive toernooi waar in totaal 42 landen aan mee deden. Na de kwalificaties kwam dit aantal neer op acht. Turkije kwalificeerde zichzelf door in een last-chance qualifier te winnen van België, nadat Team Australia zich terugtrokken uit het evenement.

Finale Turkije tegen Argentinië op het Counter Strike wereldkampioenschap

De finale van TWC 2016 ging tussen Turkije en Argentinië. De finale werd gespeeld in een Best of 3 format. Dit betekent dat er drie maps gespeeld worden, diegene die er twee wint, is de winnaar. Turkije won de eerste map, Train, met 16-14, verloor daarna Overpass met 5-16 en won daarna weer Cobblestone met 16-8.

Vorige week werd bekend gemaakt dat Nederland vertegenwoordigd zou worden door het League of Legends team ‘Dorans Alpha’ op het wereldkampioenschap League of Legens. Helaas schopten de Nederlanders het niet ver, zij werden namelijk twintigste. Het toernooi is uiteindelijk gewonnen door het Zuid-Koreaanse team.

xgn.nl

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Uw AdBlock staat nog aan. Gelieve deze uit te schakelen.

We hebben gedetecteerd dat je extensies gebruikt om advertenties te blokkeren. Gelieve deze extensies uit te schakelen.