De Turkse voetbalclub Trabzonspor heeft beloofd om een tenue op te sturen naar Gerard Pique, de topverdediger van de Catalaanse voetbalclub FC Barcelona. Pique deelde de promotievideo van de Turkse club op sociale media.

“Bedankt Pique! Jij en je lieve familie zullen weldra van ons een nieuw voetbaltenue ontvangen. Een dikke groet van Trabzonspor aan blaugrana Barcelona!” twitterde de Turkse voetbalploeg. Pique uitte zijn dankbaarheid en reageerde op twitter met “Teşekkür ederim!”

Vorige week introduceerde Trabzonspor door middel van een advertentievideo, hun nieuwe grijze voetbalshirts. In de video is een moeder te zien die een voetbaltenue weeft voor haar zoon die voetbal speelt met zijn vrienden.

De 32-jarige voetballer deelde de promotievideo op zijn Twitteraccount en juichte deze toe. “Als je van voetbal houdt en ooit op straat hebt gespeeld, zullen er tranen rollen. Prachtig!” klonk het online.

De advertentievideo van Trabzonspor was met 10 miljoen views een groot succes. Er werden meer dan 15.000 truitjes verkocht binnen de eerste 24 uur.

Hurriyet

O.A ✅