Na een tragische gebeurtenis verandert een onopvallende schoonmaakster in een seriemoordenaar en neemt wraak voor oud leed, terwijl ze haar vermiste man zoekt.

Netflix heeft niet veel nieuwe series uitgebracht voor de maand april, maar de titels die hun weg hebben gemaakt naar het streamingplatform zijn een aantal geweldige.

Shows zoals de beperkte series The Serpent en Dad Stop Embarrassing Me! zijn goed ontvangen bij abonnees. De volgende is de Netflix originele thrillerserie Fatma, die gisteren laat uitkwam.

In Fatma speelt de Turkse actrice Burcu Biricik de hoofdrol. Zij is een non-descripte schoonmaakster met een duister geheim. Nadat ze een tragedie in haar leven meemaakt, gaat ze over tot moord en wordt de meest onwaarschijnlijke seriemoordenaar.

De officiële eerste blik op Fatma is een verfrissende onderbreking van trailers die te veel onthullen. Deze intense blik op de serie geeft je net genoeg informatie om ervoor te zorgen dat je meer van Fatma’s verhaal wilt zien.

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en is een thrillerdrama met een sterk female empowerment-thema.

https://www.youtube.com/watch?v=cmCZuB2vpGE&ab_channel=DeJongeTurken

Fatma gaat niet rond en vermoordt willekeurige mensen. Elke persoon die ze doodt, brengt haar dichter bij haar doel om haar vermiste man te vinden.

Ze doet haar werk waarvoor ze is ingehuurd, en wat is een beter beroep om moorden te verdoezelen dan een schoonmaakster zijn?

De serie is gemaakt en geregisseerd door Ozgur Onurme en geproduceerd door Basak Abacigil.

Fatma heeft ook Ugur Yucel, Mehmet Yilmaz Ak, Hazal Turesan, Olgun Toker, Gulcin Kultur Sahin, Deniz Hamzaoglu en Cagdas Onur Ozturk in de hoofdrollen.

Pelin Distas, Netflix’s directeur van originele content voor Turkije, heeft gezegd dat deze serie een “stomp in je maag” is. Bekijk de trailer hierboven en je zult je misschien realiseren waarom.

Bron: Hürriyet