In Antalya ervoer een taxichauffeur grote angst vanwege de passagier die hij accepteerde. Bekijk hier de beelden. 

Hij stapte in de taxi en plaatste de loop van het pistool tegen het hoofd van de taxichauffeur en sloeg hem met het pistool.

Toen de taxichauffeur op hem sprong om het pistool te pakken, doorboorde een kogel uit het pistool de auto. De angstige momenten werden vastgelegd door de beveiligingscamera.

Ahmet Er, die verklaarde dat hij al 13 jaar als taxichauffeur in Antalya werkt, zei:

“Gisteravond om middernacht stapte hij in onze auto. Ik vroeg waar we heen gingen. Ik keek naar wat de persoon aan het doen was. Hij was constant op zijn telefoon aan het kijken en berichten aan het schrijven. Na een tijdje sprak hij me aan en zei: “Ik zeg dat je moet rijden”.

Hij zei tegen me: ‘Wil je vermoord worden? Ik vertelde hem dat ik vader was van twee kinderen en zei: ‘Waarom ga je me vermoorden?'”

Er zei: “Hij sloeg vele malen op mijn hoofd met het handvat van het pistool. Nadat ik 400 meter had afgelegd, dacht ik dat ik niet meer van de persoon gered kon worden, dus manoeuvreerde ik naar rechts en sprong op de persoon.”

“Terwijl ik het pistool uit zijn hand probeerde te pakken, probeerde hij me te bijten en te slaan. Toen hij geen kracht meer had, liet hij het pistool vallen.”

“Toen stapte hij uit de auto en rende weg, ik informeerde mijn vrienden.” Er zei dat ze zich niet veilig voelen als taxichauffeurs.

Bekijk hier de beelden.

Bron: Haber Global