Op de Geelsebaan in Retie, een gemeente in Antwerpen, is de 24-jarige Kaan Özden uit Mol om het leven gekomen na een zwaar ongeval. De Belgische Turk was op slag dood na een klap tegen een boom.

Het incident speelde zich twee weken geleden af. Kennissen en vrienden zijn recent een initiatief gestart om in de naam van Kaan waterputten te bouwen.

Een voorbijganger zag rond die bewuste nacht op donderdag 12 november brokstukken liggen op de Geelsebaan en verwittigde daarop de ambulance. Het voertuig was ondersteboven in de gracht beland na een klap tegen een boom.

Kaan (24) uit Mol komt om bij zware crash

Voor de bestuurder, de 24-jarige Kaan Özden uit Mol, kon echter geen hulp meer baten. De precieze omstandigheden van het incident zijn nog niet duidelijk.

De Belg met Turkse roots woonde in Mol, maar was ook gekend in Turnhout, een stad in het noorden van België. Daar ging Kaan jarenlang naar school en zijn vader baat er een kebabzaak uit. De 24-jarige Kaan was ook een talentvol voetballer die onder meer bij Retie Branddonk en Sint-Lenaarts heeft gespeeld.

Gekend voor goed gedrag

Op sociale media wordt geschrokken gereageerd op zijn overlijden. “Hij was onder de jongeren gekend omwille van zijn goed gedrag, zijn glimlach en zijn bereidwilligheid om mensen te helpen”, klinkt het bij de Turnhoutse moskee Arrahmaan.

“Verschrikkelijk nieuws. Je gaat gemist worden”, schrijft een vriend op sociale media.

Bron: BM