José Mourinho geeft instructies aan Mesut Özil tijdens hun tijd samen bij Real Madrid

Real Madrid voorzitter Florentino Perez zou hebben beweerd dat Jose Mourinho tegen Mesut Ozil zou hebben gezegd dat zijn partner “gepakt is door de hele Inter & AC Milan ploeg” in meer explosieve gelekte audio.

De Spaanse publicatie El Confidencial heeft deze week de audio gelekt van gesprekken die Perez heeft gevoerd tijdens zijn ambtstermijn bij ‘Los Blancos’.

In sommige gesprekken uitte hij kritiek op clublegendes als Cristiano Ronaldo en Iker Casillas, maar de laatste is wel de gekste tot nu toe.

Volgens Madrid Zone besprak Perez tijdens een gesprek in 2012 de tijd van de jonge Ozil in Spanje en bracht hij zijn privéleven ter sprake – tot ergernis van manager Jose Mourinho.

Hij begon: “Toen Ozil naar Madrid kwam, verving hij zijn vriendin door een model uit Milaan, totdat Mourinho hem vertelde dat dat model door de hele selectie van Inter en AC Milan werd g*n*kt, en ook door de technische staf van beide teams (lacht).”

Ozil verhuisde in 2010 van Werder Bremen naar het Santiago Bernabeu na solide optredens op het WK.

Perez gelooft dat het leven in de Spaanse hoofdstad hem echter heeft veranderd en dat hij een Italiaans model is gaan zien.

Levensstijl

De 74-jarige vervolgt: “Ozil kwam op 21-jarige leeftijd, met een vriendin, maar hij ontdekte Madrid al snel en veranderde zijn levensstijl.

“Hij vertelde zijn vriendin op te rotten en verving haar door een Italiaans model. Hij nam zijn privéjet, n*kte haar, en keerde terug.”

Ozil speelde drie seizoenen onder Mourinho voordat het duo in dezelfde zomer vertrok, respectievelijk Ozil naar Arsenal en Mourinho weer bij Chelsea.

Perez had meer te zeggen over de ‘Special One’ en vindt hem een ‘idioot’.

“Dit zijn jongens [Ronaldo & Mourinho] met een verschrikkelijk ego, allebei verwend, de coach en hij, en ze zien de realiteit niet,” zei Perez.

“Mourinho is een idioot. Het is niet dat hij niet wil spelen. Nou, hij is een beetje abnormaal. Hij rijdt zonder rijbewijs. Dat gezegd hebbende, hij is overweldigd door de druk.”

Perez heeft gezegd dat hij juridische stappen zal ondernemen na het uitlekken van de gesprekken.

Ozil speelt nu voor het Turkse Fenerbahce en Mourinho is naar de Serie A verhuisd en heeft in AS Roma het stokje van Paulo Fonseca overgenomen.

Bron: Turkse media