Pommeline Tillière

Belgische influencer Pommeline Tillière heeft haar bilimplantaten in Turkije laten verwijderen. Dat maakte de 26-jarige influencer zelf bekend op haar sociale media.

In november liet Pommeline (26) al weten dat ze spijt heeft van sommige plastische ingrepen. Toen sprak ze in een programma over haar uiterlijk en vertelde ze waarom ze bilimplantaten liet plaatsen.

“Ik heb nooit problemen gehad met mijn billen, tot ik meedeed aan ‘Temptation Island’ en me als verleidster moest voorstellen. Ik hoorde iemand zeggen: ‘ah, ze heeft geen kont’. En toen kreeg ik dat niet meer uit mijn hoofd.

Toen ik ontdekte dat er bilimplantaten bestonden, dacht ik meteen:’ ‘Ja, dat wil ik ook!’”

Nu heeft de Belgische influencer haar implantaten laten verwijderen, vertelt ze in een video op haar sociale media.

“Na twee mislukte ingrepen en twee jaar pijn heb ik besloten om mijn bilimplantaten te laten verwijderen”, vertelt Pommeline Tillière (26).

“Mijn linker-bilimplantaat draaide vaak om en ik durfde niet meer te sporten omdat mensen raar naar m’n billen keken. Het was echt niet meer oké.”

Operatie in Turkije

‘Temptation Island’-verleidster Pommeline Tillière liet zich enkele maanden geleden opereren in Turkije – een operatie die ze zelf betaalde -, maar maakte het nieuws nu pas bekend.

“Momenteel is alles inorde. Mijn billen zien er natuurlijk uit en ik mag terug sporten. En mijn implantaten, die liggen nu thuis als herinnering.”

De influencer wil ook mensen waarschuwen met haar oproep. “Informeer je voldoende voor je een ingrijpende beslissing maakt. Het was fout van mij om plastische chirurgie zo fel te promoten in het verleden, maar iedereen maakt fouten.”

Bron: BNM