Kayleigh Baldwin-Wilkinson, 28, maat 50 (EU) en nu maat 38 (EU)

Een moeder van twee kinderen ziet er onherkenbaar uit nadat ze naar Turkije is gevlogen voor een complete mummie make-over die haar 9.370 euro heeft gekost.

Kayleigh Baldwin-Wilkinson 28 uit het Engelse Essex, haatte haar maatje 50 (EU).

Maar ondanks jaren van diëten, had Kayliegh moeite om haar gewicht laag te houden en dus besloot ze een gastric bypass te laten uitvoeren om haar calorie-inname te helpen verminderen.

Nadat ze al 3.750 euro had uitgegeven voor haar gewichtsverliesoperatie, gaf ze een jaar later nog eens 5.270 euro uit voor het verwijderen van overtollige huid als gevolg van haar gewichtsverlies, evenals voor een borstlift en implantaten.

Kayleigh, die moeder is van Hayley, zeven, en Harley, vier, weegt nu 66 kilogram en “herkent” haar maatje 43 niet meer in de spiegel.

Ze zei: “Ik ben altijd al mollig geweest, maar na de geboorte van Morgan begon ik met mijn gewicht te worstelen.

“Ik was constant aan het eten, ik viel 19 kilo af en kwam dan weer aan en nog meer. Toen werd het nog moeilijker om af te vallen na de geboorte van Harley.

“Ik zat vast in een sleur en kookte bijna nooit. Het was veel makkelijker om afhaalmaaltijden te eten – ik gaf ongeveer 200 euro per week uit aan eten.

“Ik kocht voor 87 euro aan junkfood in de supermarkt, 35 euro aan een afhaalchinees, 23 euro aan pizza, 30 euro aan een Indiër, 23 euro aan KFC en 30 pond aan McDonald’s.

“Een typisch voorbeeld van een Chinees afhaalrestaurant is grote rijst, chow mein, kipballetjes, kip met zout en peper, zoetzure kip… Het is walgelijk als ik erover nadenk.”

Ze geloofde dat de enige manier voor haar om blijvend gewicht te verliezen was om te kiezen voor een gastric bypass.

Een gastric bypass is een chirurgische ingreep waarbij met nietjes een klein zakje boven in de maag wordt gemaakt. Het zakje wordt dan verbonden met de dunne darm, waarbij de rest van de maag wordt overgeslagen.

Dit betekent dat er minder voedsel nodig is om een vol gevoel te krijgen en dat er minder calorieën worden geabsorbeerd uit het voedsel dat wordt geconsumeerd.

Deze moeder van twee heeft minder dan 9.400 euro uitgegeven om haar droomlichaam te krijgen

Na grondig onderzoek besloot Kayleigh om de ingreep in het Irme International Hospital in Turkije te laten uitvoeren. Ze schatte dat het 11.715 euro goedkoper was dan de procedure in het Verenigd Koninkrijk.

Ze zei: “Nadat ik in een jaar tijd meer dan vijftig kilo was afgevallen, was ik niet blij met mijn losse huid en had ik een kleine opknapbeurt nodig. Ik heb de operatie niet alleen voor mezelf gedaan, maar ook voor mijn kinderen.

De moeder van twee kinderen keerde in oktober 2021 terug naar hetzelfde ziekenhuis en onderging een buikwandcorrectie, een borstlift en borstimplantaten.

Ze zei: “Ik ben nu in staat om meer met de kinderen te doen, zoals met ze zwemmen of in het park rondrennen.

“Morgan heeft gezegd dat ik veel gelukkiger en betrokkener ben, wat ongelooflijk was om te horen.

“Ik heb gespaard voor de operatie en dat heeft zich nu al uitbetaald. Ik voel me geweldig. Het is bizar, want het is allemaal in een jaar gebeurd. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik mezelf ben.

“Mijn BMI is nu gezond, terwijl het eerst morbide obesitas was. Ik raak niet meer buiten adem als ik de trap oploop en mijn gewrichten doen geen pijn meer.”

Bron: Britse media