Mergim Berisha

De Duitse voetballer Mergim Berisha van de Turkse sportclub Fenerbahçe heeft van een rechtbank in Istanbul een contactverbod gekregen wegens de geweldsklacht van zijn verloofde.

De Eerste familierechtbank in de Anatolische kant van de metropool heeft Berisha gedurende twee maanden verboden om Vesa Vllasaliu’s woonplaatsen en zaken te bezoeken. Hij kreeg ook het bevel om gedurende dezelfde periode geen contact met haar te hebben.

Als hij tegen het vonnis ingaat, riskeert hij een gevangenisstraf van drie dagen tot een maand, aldus de rechtbank.

In de klacht die door Vllasaliu werd ingediend, werd Berisha ervan beschuldigd geweld te hebben gebruikt in de flat die zij deelden in het district Ümraniye.

Vervolgens werd haar de toegang tot de woning ontzegd en werden haar persoonlijke bezittingen niet aan haar overhandigd.

Verwacht werd dat het paar volgende maand zou trouwen.

Berisha werd in 1998 in Duitsland geboren uit Kosovaarse ouders. Het contract van de centrumspits bij Fenerbahçe loopt momenteel af op 30 juni 2025. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op 8,2 miljoen dollar, hoewel het piekte op ongeveer 11 miljoen dollar in december 2020.

Hij scoorde slechts vier doelpunten in de 22 Süper Lig wedstrijden die hij dit seizoen speelde en twee doelpunten in de zes European League wedstrijden.

Voorheen speelde hij voor de Oostenrijkse teams RB Salzburg, Altach en Liefering, evenals de Duitse voetbalclub Magdeburg.

Bron: Hürriyet