Foto: Özge (25)

In de Utrechtse wijk Leidsche Rijn is gisternacht Özge (25) neergestoken in haar woning. Daarbij is het 25-jarige slachtoffer gestorven, dat melden de Nederlandse autoriteiten.

Een 24-jarige verdachte uit Utrecht is gearresteerd, het gaat om een bekende van het slachtoffer.

Het steekincident gebeurde middernacht in een woning. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse en ook een traumateam uit de Nederlandse hoofdstad werd opgeroepen. Het 25-jarige slachtoffer is in de hospitaal bezweken aan haar verwondingen.

Over de identiteit van het slachtoffer kon de Nederlandse politie geen specifieke informatie vrijgeven. Momenteel moet onderzoek uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Slachtoffer overleden

Özge is in het ziekenhuis gestorven, meldt de politie. Een 24-jarige man uit Utrecht is direct aangehouden. De politie laat weten dat het slachtoffer en de verdachte elkaar kennen.

Het voorval gebeurde omstreeks middernacht in een woning aan de Jan Wolkerssingel.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse en ook een traumateam werd opgeroepen. Volgens een regionale omroep was er sprake van een steekpartij, maar dat wil de politie niet bekrachtigen.

Verklaring organisatie over incident

In de nacht van dinsdag op woensdag 11 november heeft er een incident plaatsgevonden op een beschermd wonen locatie in Leidsche Rijn (Team Grauwaart), waarbij tot onze grote spijt een bewoner van Lister is overleden.

Er is een verdachte aangehouden. Voor de bewoners van deze woonvorm en de medewerkers is dit een grote schok.

Bron: TT